Je nieuwe collega zit thuis

Een nieuwe baan, maar verplicht thuiswerken. Dat overkomt veel mensen die net voor of tijdens de coronacrisis zijn aangenomen. Hoe kunnen ze toch het gevoel krijgen dat ze erbij horen?

In het tuinhuis van zijn ouders is Felipe van de Kerkhof (25) begonnen aan zijn eerste baan. Als er geen coronacrisis was uitgebroken, was hij ingewerkt in de Berlijnse vestiging van Aurora, een internationaal energieconsultancybureau. Nu belt en mailt de energieanalist nieuwe klanten en collega’s met uitzicht op een Amsterdamse binnentuin.

Van de Kerkhof had zich de start van zijn eerste ‘grotemensenbaan’ anders voorgesteld dan op 700 kilometer afstand. ‘Maar ik heb het geluk dat ik gewend ben online te werken. Mijn collega’s doen hun best me het gevoel te geven dat ik erbij hoor, al mis ik het echte contact.

Lees hier het volledige artikel in het FD
Door |2021-05-18T14:50:24+02:001 januari 2021|Geen categorie|0 Reacties

Over de auteur:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Titel

Ga naar de bovenkant