In het tuinhuis van zijn ouders is Felipe van de Kerkhof (25) begonnen aan zijn eerste baan. Als er geen coronacrisis was uitgebroken, was hij ingewerkt in de Berlijnse vestiging van Aurora, een internationaal energieconsultancybureau. Nu belt en mailt de energieanalist nieuwe klanten en collega’s met uitzicht op een Amsterdamse binnentuin.

Van de Kerkhof had zich de start van zijn eerste ‘grotemensenbaan’ anders voorgesteld dan op 700 kilometer afstand. ‘Maar ik heb het geluk dat ik gewend ben online te werken. Mijn collega’s doen hun best me het gevoel te geven dat ik erbij hoor, al mis ik het echte contact.

[fusion_button link=”https://fd.nl/fd-persoonlijk/1340800/je-nieuwe-collega-zit-thuis” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment_medium=”” alignment_small=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” border_radius=”” border_color=”” border_hover_color=”” size=”” stretch=”default” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Lees hier het volledige artikel in het FD[/fusion_button]