Lars Timmermans

Ik ben alert op veranderingen in mijn omgeving en bij de mensen om mij heen.

Problemen bestaan niet alleen kansen en mogelijkheden.

Zowel privé als zakelijk kies ik niet graag voor de gebaande paden en baan mijn eigen weg. Zelfs tijdens een leiderschapstraining in de bergen werd ik daarop gewezen. Ik houd iedereen in de gaten, maar zorg er tegelijkertijd voor dat ik om mij heen blijf kijken. Ik durf op mijn intuïtie te vertrouwen en volg deze. Ik voel mij qua begeleiding en coaching vooral thuis bij mensen die hun weg zoeken in het ondernemerschap.

Vanaf iemands eerste gedachte tot al een volwaardig idee of bestaande onderneming. In totaal heb ik nu ruim 150 startende en ervaren ondernemers begeleid. Van zeer praktische ondersteuning tot uitgebreide analyses en rapportages. Ieder traject is maatwerk en een zoektocht naar nieuwe paden. Ik weet zeker dat wij die samen vinden.

Vraag een gratis kennismaking aan

Wat anderen zeggen

Nogmaals bedankt voor je adviezen. Ook mede dankzij onze gesprekken, uiteindelijk toch nog voor mijzelf begonnen en daar superblij mee.

Coachee

Lars begeleidde me de afgelopen maanden bij het maken van mijn persoonlijk plan voor de arbeidsmarkt. Met succes, inmiddels heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen! Lars trok me uit mijn comfortzone en liet me keuzes maken die ik in mijn eentje niet had gemaakt. Hij nam de tijd om me te leren kennen, zodat we aan een fundamenteel plan konden werken. Lars leerde me vooral geloven in mezelf. Een aanrader voor iedereen die een duwtje in de rug kan gebruiken om drempels over te gaan!

Walter

Nogmaals bedankt dat jij mij na mijn boventalligheden begeleid hebt. Mede dankzij jouw coaching en onze gesprekken heb ik een fantastische nieuwe baan gevonden. Heel veel moois gewenst voor de toekomst (en het blijkt wel weer hoe veelzijdig je bent!). Dankjewel voor de prettige samenwerking. Er zijn hele mooie workshops ontstaan en met een goed gevoel kijk ik daar op terug. Als iemand lef heeft, ben jij het wel, Lars.

Coachee

Ik wil graag een kennismaking plannen