Plan je eigen analyse

Plan je eigen Analyse

Laat je terugbellen voor het maken van een afspraak

Plan je eigen analyse

Arbeidsmarktanalyse

De persoonlijke arbeidsmarktanalyse geeft een zeer uitgebreide persoonlijke analyse. Het biedt mensen in de mediasector inzicht in:

  • persoonlijke sterkten en mogelijkheden;
  • kansen op een nieuwe baan in de huidige markt;
  • kansen buiten de mediasector;
  • mogelijkheden voor doorontwikkeling

Met de arbeidsmarktanalyse van Media Movers kan iemand dichtbij zichzelf, zijn/haar talent en kracht (her)ontdekken waardoor deze analyse vaak een basis vormt of aanzet is voor nieuwe toekomstige stappen.

Onze aanpak
De aanpak is persoonlijk, simpel, grondig en doeltreffend en bestaat uit één diepte-interview dat tussen de twee en vier uur duurt.

Tijdens dit gesprek bespreken we werkervaring, vrijetijdsbesteding en doelen, wensen & ambities in combinatie met door jezelf aangegeven kernkwaliteiten. We kijken naar inhoud en vorm van je CV en bekijken je online profiel. Wat kunnen we online over je vinden, wat is je netwerk en wat doe je met de verschillende sociale media?

Op basis hiervan volgt in hetzelfde gesprek een analyse. Wat vinden we bij je passen? Welke werkomgeving en functie en welke organisaties/bedrijven horen daarbij? We bespreken je huidige kansen op de arbeidsmarkt op basis van je werkervaring en onze kijk op je eigen geformuleerde doelen, wensen en ambities. Het gesprek wordt tenslotte afgerond door aanbevelingen en advies met betrekking tot de stappen die je moet nemen als je dichter en sneller bij je doelen, wensen en ambities wilt komen.

Natuurlijk is er tijdens dit gesprek ook voldoende ruimte voor het stellen van al je (persoonlijke) vragen. Na het diepte-interview ontvang je binnen zeven werkdagen een persoonlijk rapport met een samenvatting van al onze adviezen en bevindingen.

Uniek aan onze aanpak
Persoonlijk en met alle aandacht voor wie je bent en waar je naar toe wilt. Positief ingestoken vanuit jouw kernkwaliteiten. Concreet en to-the-point. Ook vakbonden en ondernemersraden staan positief tegenover onze aanpak.

Vragen?