Loopbaan oriëntatie

De aanpak is persoonlijk, simpel, grondig en doeltreffend en bestaat uit één diepte-interview dat tussen de twee en vier uur duurt. Tijdens dit gesprek bespreken we werkervaring, doelen, wensen & ambities in combinatie met door jezelf aangegeven kernkwaliteiten. We kijken naar inhoud en vorm van je CV en bekijken je online profiel.

Wat vinden we bij je passen? Welke werkomgeving en functie en welke organisaties/bedrijven horen daarbij? We sluiten het gesprek af met aanbevelingen en advies met betrekking tot de stappen die je moet nemen om dichter en sneller bij je doelen, wensen en ambities te komen.

Ik wil graag terug gebeld worden

Waar sta je en waar wil je heen?

Persoonlijk en met alle aandacht voor wie je bent en waar je naar toe wilt. Positief ingestoken vanuit jouw kernkwaliteiten. Concreet en to-the-point. Geen lang traject maar praktisch zodat jij zelf weer verder kan. Ook vakbonden en ondernemersraden staan positief tegenover onze aanpak.

Sta je aan het begin van je carrière en wil je een helder stip op de horizon plaatsen? We helpen je die stip vorm te geven. Staat die stip aan de horizon dan begint daarna het pad er naar toe. We denken mee en adviseren hoe je de eerste stappen kan gaan zetten.

Ben je ontslagen of wil je zelf een nieuwe stap zetten? Wij helpen je herijken en een nieuwe focus bepalen. Met de resultaten uit het gesprek ga je met vertrouwen en inzicht zelf verdere stappen zetten.

Wat is het resultaat

  • Feedback op eerste indruk

  • Kwaliteiten en valkuilen

  • Feedback op CV en Linkedin

  • Helder in kaart brengen van wensen en ambities

  • Besproken welke doelen je gaat stellen

  • Werkervaring is doorgenomen

  • Besproken in welke werkomgeving je terecht wilt komen

  • Inzicht in je zelf en je ontwikkeling

Vul hier het contactformulier in

Ik sta je graag te woord.
Of download voor meer informatie onze brochure.

Download PDF

Naar welk mail adres mag de brochure

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn mailadres voor het versturen van de brochure.

Ik wil ook graag eens in de drie maanden de M-zine ontvangen.