Jannemarie den Toom

Wil je impact hebben op je klanten?

  • Heb je moeite om voldoende klanten te vinden?
  • Ervaar je acquisitie als een worsteling?
  • Schroom je om goede prijzen te vragen voor je dienst?

Dat kan ECHT anders! In je eentje stoeien met je bedrijf is niet waar het leven voor bedoeld is. Met de juiste vaardigheden en kennis, is het voor iedere startende ondernemer mogelijk om makkelijk klanten te krijgen, de prijs te vragen die je dienst echt waard is en goed te verdienen met je werk.

Ik help je met de allernieuwste marketingideeën, training, coaching en een inspirerend netwerk. Veel zelfstandigen in Nederland hebben hier inmiddels van geprofiteerd.

Ik wil graag een kennismakingsgesprek plannen

Achtergrond

Als kind wilde ik clown worden, ik las de boeken van Yvonne Brill ‘ Clowntje Anders’ over een meisje dat geboren is in het circus en tijdens de middelbare school bij haar familie in de stad woont om te leren. In de vakanties gaat ze naar huis… dan begint de magie!
Wat een heerlijke wereld leek me dat. Terwijl ik ook voelde dat het niet meeviel, dat circus bestaan.

Ik heb mijn vermaak aan mensen uiteindelijk  gevonden in de hulpverlening. Eerst als Bedrijfsmaatschappelijk werker bij grote multinationals en later als Loopbaan- en Ondernemerscoach bij multinational Achmea en de mooie familiezaak Talent&Result.
Sinds 2011 heb ik mijn eigen onderneming Mastermind|Ondernemerscoach, daarvoor heb ik zelf een Businesscoachprogramma doorlopen.
De clown in mij leeft altijd tijdens mijn Mastermindsessies en Ondernemerscoachgesprekken. Ik deel graag met anderen, samen iets moois beleven en de ander een podium geven om verder te kunnen. Ik vind het in mijn eentje maar saai. Bij mij krijg je een lach en een traan, te drinken en te eten, soms een muziekje erbij en een gekkigheidje ? Omdat het allemaal bij mij hoort en de lichtheid en vrolijkheid erin houdt.

Testimonials

Als zelfstandig ondernemer is Jannemarie de perfecte coach voor mensen die er aan zitten denken om voor zichzelf te beginnen. Ze inspireert, is open, bekijkt alles positief en helpt je echt na te denken over wat je wilt. Maar het belangrijkste is dat ze echt super goede en concrete adviezen geeft waar je direct mee aan de slag kan en dat ze je ogen opent voor wat er allemaal mogelijk is. Heerlijk!

Emma Wagenaar, Particulier

Jannemarie de Toom is een goede coach die je snel op het juiste pad zet naar een goede toekomst. Toen ik bij haar kwam, wist ik nog niet goed hoe ik alles aan moest pakken en wat ik wilde, maar met haar hulp is dat zeker gelukt!

Nine van Leeuwen, Particulier

Op een gedegen manier bracht zij mijn kwaliteiten en daarmee beroepsmogelijkheden in kaart. Ze is ongelooflijk optimistisch en ziet overal mogelijkheden. In een prettige en ontspannen sfeer ontstaan prachtige en realiseerbare ideeën. Ik heb nu weer een leuke baan. Een absolute aanrader!

Ingrid van Sambeek, Particulier

Vul hier het contactformulier in

Ik sta je graag te woord.
Of download voor meer informatie onze brochure.

Download PDF

Naar welk mail adres mag de brochure

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn mailadres voor het versturen van de brochure.

Ik wil ook graag eens in de drie maanden de M-zine ontvangen.

Terug