Persoonlijkeontwikkeling

Wij bieden verschillende diensten aan voor persoonlijke ontwikkeling: Flitscoaching, 3x driekwartier en het coachtraject op maat

Werkdruk is aan de orde van de dag
De media heeft het al jaren niet makkelijk zo zijn er overnames en fusies en er worden op budgetten gekort. Iedereen herkent het wel. Wil jij en je medewerkers weerbaar zijn voor deze veranderingen?

Gun jezelf een coach
Wij als Media Movers bieden coachtrajecten aan om te zorgen dat jij je kan blijven ontwikkelen. Dat je weerbaar en flexibel bent in een branche die dat nodig heeft. Je let op die manier op jezelf en leert je grenzen aan te geven en te zorgen voor jezelf. Een coach hoef je niet alleen in te zetten als het eigenlijk te laat is. Gun jezelf ook als het goed gaat, de mindset te hebben om te leren. Wees nieuwsgierig ?

Ben je benieuwd wat wij in een persoonlijk traject voor jou kunnen betekenen? Stel je vraag en vul het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Ik wil graag terug gebeld worden

Onze diensten voor persoonlijke ontwikkeling

Flitscoaching

75minuten aandacht

Persoonlijk en met alle aandacht voor wie je bent en waar je naar toe wilt. Positief ingestoken vanuit jouw kernkwaliteiten. Concreet en to-the-point. Veel organisaties zijn bereid om buiten je ontwikkelbudget om deze vorm van coaching aan te bieden.

Ik wil graag terug gebeld worden
Meer informatie

3x driekwartier

Krachtig kort traject

We pakken een thema waar jij graag in wilt ontwikkelen. 3x driekwartier online gaan we dan praktisch aan de slag. We  werken samen met bestaande situaties en bespreken deze met je ontwikkeldoel. Op deze manier kan je de inzichten meteen toepassen om te kijken hoe het werkt in jouw werk/prive context.

Ik wil graag terug gebeld worden
Meer informatie

Coachtraject
op maat

Gun jezelf een coach

Jezelf blijven ontwikkelen als mediaprofessional is ontzettend belangrijk om in de dynamiek van de branche te kunnen blijven werken. Wij ondersteunen bijvoorbeeld bij werk/privé balans, stressmanagement, zelfvertrouwen, perfectionisme en (non-verbale)communicatie.

Ik wil graag terug gebeld worden

Vul hier het contactformulier in

Ik sta je graag te woord.
Of download voor meer informatie onze brochure.

Download PDF

Naar welk mail adres mag de brochure

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn mailadres voor het versturen van de brochure.

Ik wil ook graag eens in de drie maanden de M-zine ontvangen.