Leergang: ‘spelen met stress’

Stress heeft een slechte naam. We weten dat een overmaat aan lichamelijke spanning ons ziek maakt en het risico op burn-out verhoogt. Stress zelf is hierin niet de boosdoener maar onze eigen mindset bepaalt de mate we last hebben van deze stress.

Uit onderzoek blijkt dat je positief ermee kunt leren omgaan. Dit leidt zelfs tot meer focus, meer creativiteit, een proactieve houding en meer veerkracht.

Spelen met stress

Stressmanagement kun je trainen, bijvoorbeeld door onze VR-bril op te zetten en virtueel in spannende situaties te belanden. Je ademhaling en hartslag worden gemeten om te zien hoe je lichaam reageert (biofeedback). Dat is niet alleen leerzaam, maar ook een onvergetelijke ervaring.

Tijdens het spel leer je hoe je zelf je adrenaline kan reguleren, rustig kunt blijven en overzicht kunt houden. De inzichten die je opdoet, helpen als je op je werk onder druk komt te staan.

Op maat

Ons incompany programma is uniek binnen de media en wordt helemaal afgestemd op de wensen van jouw organisatie. Werk mee aan een vitale organisatie met medewerkers die een positieve mindset hebben ten opzichte van stress

Ik wil graag terug gebeld worden

Opbouw van de leerlijn

Vul hier het contactformulier in

Ik sta je graag te woord.
Of download voor meer informatie onze flyer.

Download PDF

Naar welk mail adres mag de informatie

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn mailadres voor het versturen van de brochure.

Ik wil ook graag eens in de drie maanden de M-zine ontvangen.