Gisèle Noordzij

Info

“Wat is jouw verhaal?” Onder woorden brengen wie je bent en wat je beweegt. Dat is niet altijd makkelijk. Helemaal niet als er veel van afhangt, zoals een nieuwe baan of een nieuwe opdracht. Solliciteren of een acquisitiegesprek zijn een vorm van presenteren. Met de zoektocht naar hoe je jezelf en je expertise presenteert, daar kan ik je doeltreffend bij helpen.

Door mijn theaterachtergrond als docent & regisseur kan ik je helpen jouw authenticiteit naar voren te brengen en je kwaliteiten zichtbaar te maken voor publiek. Ook als je je voorbereidt op een belangrijk gesprek. Met oefeningen waar sprekers baat bij hebben word je eindelijk die zenuwen de baas, pas je structuur toe en leer je hoe je overtuigend spreekt. Met behulp van storytelling kun je je ideeën, doelen en diensten in een aansprekend verhaal verpakken. Het maakt de luisteraar betrokken en gemotiveerd om met je mee te denken.

Aan de media, het bedrijfsleven en aan het hoger onderwijs geef ik inmiddels 20 jaar trainingen. Door de jaren heen heb ik vaak terug gekregen dat mijn humor relativerend werkt en dat ik in een veilige sfeer de deelnemer /  cursist verder breng dan hij/zij van te voren had gedacht en voor mogelijk had gehouden. Dat komt wellicht door mijn passie voor verhalen; die zetten verandering in gang.

2001-heden Presentatietraining :

 • Hogescholen: TU Delft, Erasmus Universiteit R’dam, Hogeschool voor de Journalistiek Fontys.
 • Bedrijfsleven: ABN Amro, PricewaterhouseCoopers, Widget Brain (artificial intelligence).
 • Media: NAP, Volkskrant, Het Financieele Dagblad.

2008-heden Trainingsacteren:

 • Cursus Feedback geven (Teach the Teacher).

1995-heden Theaterregie:

 • Het Eftelingtheater, museum-educatie, eigen theatergroep Bumper.

 

Opleidingen:

 • Masterclasses: Gijs Scholten van Aschat (storytelling) en Jeroen Spitzenberger (monoloog).
 • HBO Hogeschool voor de kunsten – Theater, ArtEZ.
 • HBO SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening ),Windesheim.

Kennismaken?

  Quote

  “Vertrouw op wie je bent en op wat je kunt en stap naar voren. ”

  Wat anderen zeggen

  “Voor een sollicitatie wilde ik mijn presentatie optimaliseren. De training met Gisèle heeft  onmiskenbaar een effectieve positieve impact gehad: ik heb de baan gekregen en ik weet zeker dat mijn presentatie meer bezield en professioneel is dankzij haar prettige coaching en lessen.”

  Wat mij direct aansprak, was het feit dat je zowel regisseur, docent als actrice bent. Je hebt de creativiteit bij mij naar boven gehaald. Dat was voor mij heel belangrijk.”

  “Gisèle laat je op een leuke, vakkundige, natuurlijke manier kennismaken met alle eigenschappen die je al hebt, alleen gebruik je ze na de workshops even net wat beter!”

  Dit ben ik ook