Map Oberndorff

Info

Ben je vastgelopen in je werk of weet je niet welke volgende loopbaanstap je wilt zetten? Vind je het lastig om grenzen aan te geven of heb je faalangst? Dit zijn voorbeelden van vragen waarvoor je bij mij terecht kunt. Ieder traject is maatwerk en samen bekijken we welke aanpak het best bij jou aansluit. Ik maak vaak gebruik van biografische oefeningen waarmee je een goed zicht krijgt op je drijfveren, talenten, interesses, maar ook je valkuilen en eventuele blokkades.

Mede dankzij mijn jarenlange journalistieke ervaring –ik werkte eerder bij De Volkskrant en Vrij Nederland en schrijf tegenwoordig voor Het Financieele Dagblad – ben ik een aandachtige en inlevende luisteraar die goed kan doorvragen en tot de kern komt. Eerdere kandidaten gaven aan dat ik een veilige sfeer weet te creëren, waarbij zij zich open durven te stellen en tot nieuwe inzichten komen. In Het Financieele Dagblad heb ik een veelgelezen loopbaanrubriek.

CV

 • 2019-nu: Loopbaanadviseur MediaMovers en SheConsult
 • 2018 – nu: Freelance journalist bij Het Financieele Dagblad
 • 2008-2017: Journalist Vrij Nederland
 • 2007-2008: Journalist De Volkskrant
 • 2002-2006: Senior beleidsmedewerker FIOD
 • 1999-2001: Management trainee ORMIT

Opleidingen

 • Stress & Burnout coaching bij CSR Centrum
 • Post-HBO registeropleiding tot loopbaancoach bij Annet Brinkhuis Opleidingen
 • Master Journalistiek & Media aan de Uva
 • Propedeuse en doctoraal Economie aan de VU

Kennismaken?

  Quote

  ‘het uitstippelen van je loopbaanpad begint met het ontdekken van je echte drijfveren’

  Wat anderen zeggen

  Map is niet alleen een kundige coach, ze heeft ook een natuurlijke hartelijkheid, straalt rust uit én ze werkt op een prettige manier intuïtief. Met dat laatste bedoel ik dat ze geen standaardprogramma’s uit de kast trekt, maar goed luistert en dan op zoek gaat naar een maatwerkaanpak. Van harte aanbevolen, deze coach.

  ‘Map is een fijne coach die mij als journalist goed heeft geholpen om antwoord te vinden op mijn loopbaanvraag. Ze werkt met een aantal leuke oefeningen (‘wat deed je het liefst als klein kind?’ was mijn favoriet) die je bewustmaken van je patronen en voorkeuren. En tegelijkertijd weet ze los van de ‘vaste’ oefeningen slimme vragen te stellen – ze is duidelijk zelf ook journalist.’

  Eva, NRC

  Map is een prettige coach, die mij met zachte maar zekere hand door het loopbaancoachingstraject heeft geleid. Door middel van schijnbaar eenvoudige, maar doeltreffende en soms confronterende oefeningen wordt duidelijk waar je staat op dit moment, en vooral: hoe je kunt komen waar je wilt komen. Ik heb veel van Map geleerd!

  Gabriëlle, VPRO