Tom Klinker

Info

Als (team)coach en trainer begeleid ik mediaprofessionals met diverse vraagstukken. Mijn expertise ligt op persoonlijke en duurzame ontwikkeling en team-uitdagingen. Samen werken we naar resultaat toe, waar jij of jouw team verder mee kan. Ik vind het mooi om te ontdekken waar jouw ogen bij gaan twinkelen.

Kandidaten geven aan dat ik snel tot de kern kan komen en met respect op een gelijkwaardige manier confronteer. Hoe heftig sommige gesprekken ook kunnen zijn ik krijg altijd terug dat ik oordeelloos kan luisteren. Als coach ben ik toegankelijk en creëer ik een veilige omgeving om te zeggen waar het om gaat.

Wil je kennismaken? Dat kan vrijblijvend. Vul het formulier hiernaast in en dan spreken we elkaar mogelijk binnenkort.

Midden in de coronacrisis werd ik directeur van Media Movers. Een spannende stap, die aangeeft dat ik alle vertrouwen heb in dit dynamisch loopbaanbureau.  Van oprichter Lars Timmermans nam ik het over, omdat hij een nieuwe richting in sloeg (de wereld van de glasvezels) en ik toe was aan een nieuwe uitdaging.

Freelance ben ik als coach en trainer nog steeds betrokken bij Academycoaching in Utrecht. Met een compagnon heb ik dit bureau in 2009 opgericht. Ik heb me daar gespecialiseerd in de begeleiding van hoogopgeleide young professionals. Een aantal van hen werkt in de media. Issues als balans werk/privé, werkdruk, hoge verwachtingen en omgaan met tegenslagen komen bij young professionals vaak terug. Bij de School voor Coaching heb ik diverse individuele coach- en teamcoach-opleidingen afgerond.

Ik ben gestart met een studie computer interface techniek. Maar tijdens het begeleiden van een project kwam ik er snel achter dat de marketing mij meer lag. Ik ben daarin gaan doorstuderen en ben ook als marketeer werkzaam geweest bij diverse organisaties. Al die ervaring neem ik mee nu ik bij Media Movers werk.

Kennismaken?

  Quote

  “Nieuwsgierig zijn is de sleutel tot een lerende houding”

  Wat anderen zeggen

  Door het coachtraject heb ik meer inzicht in deze patronen gekregen en, wat voor mij het belangrijkste was, hoe hiermee om te gaan en zo andere keuzes te kunnen maken. Het is fijn om hier met iemand van buitenaf over te kunnen praten en te reflecteren, zowel in real life als via face-time of telefonisch, als dit beter uitkwam. Hele fijne begeleiding gehad!

  Marloes, Particulier

  Was oprecht onder de indruk van hoe hij mensen sociaal correct inschatte en bleef vissen totdat ze de gevoelens goed benoemden. Zelf kon hij ook dit ook goed in woorden uitdrukken, was hij didactisch sterk en eerlijk.

  Jelle, ICM

  Tom heeft me geholpen om onderscheid te maken tussen processen waar ik geen invloed op heb en processen die ik wel kan controleren. Daardoor kan ik mijn energie beter controleren en steken in zaken waar winst te behalen valt. Ook heb ik geleerd niet te snel een conclusies te verbinden aan gedrag van anderen maar door te vragen naar waarom zij op een bepaalde manier antwoorden of denken. Ik voel me een stuk rustiger en kan weer met nieuwe energie vooruit.

  Lisa, SkyhighTV

  Dit ben ik ook