Virtual Reality

Stress heeft een slechte naam. Al jaren gaan wij er vanuit dat lichamelijke spanning ons ziek maakt en het risico op bijna alles verhoogt: van een gewone verkoudheid tot burn-out en hart- en vaatziekten.

Uit onderzoek aan o.a. Stanford en Harvard University blijkt dat stress juist positieve effecten kan hebben. Mensen die er goed mee omgaan, krijgen bijvoorbeeld meer focus, meer creativiteit, een proactieve houding en meer veerkracht.

Stressmanagement kun je trainen, bijvoorbeeld door een VR-bril op te zetten en virtueel in spannende situaties te belanden. Je ademhaling en hartslag worden gemeten om te zien hoe je lichaam reageert (biofeedback). Dat is niet alleen leerzaam, maar ook een onvergetelijke ervaring.

Tijdens de game leer je hoe je zelf je adrenaline kan reguleren, rustig te blijven en overzicht kunt houden. De inzichten die je opdoet, helpen als je op je werk onder druk komt te staan.

Het herkennen van stress is een belangrijk onderdeel van stressmanagement, want zelfs positieve stress, zal indien langdurig, veranderen in stress die je gezondheid aantast. Tijdens de sessies wordt gebruik gemaakt van situaties uit het dagelijks werk/leven.

Werk aan een vitale organisatie met medewerkers die een positieve mindset hebben ten opzichte van stress.

Ik wil graag terug gebeld worden

Individueel trainen met je stresssysteem

Wij kunnen Stressjam aanbieden in combinatie met onze reguliere coach-trajecten. De VR stressmanagement kan ook als los traject worden ingezet. Wil je eenmalig ervaren hoe het werkt, dan vragen we achteraf een vergoeding. *Vraag even naar de mogelijkheden.

Info@media-movers.nl | 085-3037865

In een kleine groep

Samen met collega’s spelen met stress? Bekijk dan ook onze leergang.

Leergang: Spelen met stress

Vul hier het contactformulier in

Ik sta je graag te woord.
Of download voor meer informatie onze brochure.

Download PDF

Naar welk mail adres mag de brochure

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn mailadres voor het versturen van de brochure.

Ik wil ook graag eens in de drie maanden de M-zine ontvangen.