Waar we trots op zijn

Projecten

Meer info over onze dienstverlening?

Coachprogramma’s

Al meer dan 6 jaar is Media Movers als coachorganisatie betrokken bij dit mooie mediaproductiehuis. We geven individuele begeleiding, adviseren en coachen op management- en directieniveau en geven workshops over allerlei thema’s. Ook geven we advies over sociale veiligheid en hoe om te gaan met eventueel grensoverschrijdend gedrag.

 

Het traject bij MediaMovers heeft mij gedwongen om op gezette tijden na te denken over het verloop van mijn carrière. Daar ben ik blij om!

Het is een van mijn eerste kennismaking met een dergelijke coaching en ik heb gemerkt hoe prettig dit kan zijn. Ondanks geen specifieke hulpvraag kwamen deze in de persoonlijke gesprekken toch spontaan aan het licht en bood mijn coach goede inzichten hoe ik hier wellicht anders en beter mee om kan gaan ook aan de hand van verschillende modellen. Feit dat die modellen er zijn stelde mij al gerust, ben niet de enige.

Onderdelen van het project

Workshops

Loopbaanontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Traineeworkshops

Sessies sociale veiligheid

Professionals

Onze collega’s op dit project

Tom Klinker

Tom Klinker

Eigenaar

Als (team)coach en trainer begeleid ik media-professionals met diverse vraagstukken. Mijn expertise ligt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en team-uitdagingen.

Map Oberndorff

Map Oberndorff

Coach

Mede dankzij mijn jarenlange journalistieke ervaring ben ik een aandachtige en inlevende luisteraar die goed kan doorvragen en tot de kern komt.

Work

Kom met ons in

Contact

Overige dienstverlening