Leergangen

Altijd een combinatie van individuele en groeps -ontwikkeling

Onze ontwikkelprogramma’s  worden ook wel leergangen genoemd. In deze programma’s staat leren en ontwikkelen centraal. Samen met de organisatie kijken we naar de behoefte en stemmen zo het ontwikkeldoel af. 

Ik wil graag op de hoogte blijven

Voorbeelden van leergangen die zijn ontwikkeld

We ontwikkelen leergangen vanuit de behoefte die we horen uit het medialandschap. Vaker gaan we in gesprek met HR, Directie of L&D om een leergang te ontwikkelen.  

‘Op de redactie’

Rennen, vliegen, vallen en weer opstaan is bij velen bekend op de redactie. Een plek  waar de werkdruk dagelijks voelbaar is. Steeds vaker vallen mensen uit. Het verzuim loopt op met alle gevolgen van dien.

‘Spelen met stress’

Stress heeft een slechte naam. We weten dat een overmaat aan lichamelijke spanning ons ziek maakt en het risico op burnout verhoogt. Stress zelf is hierin niet de boosdoener maar onze eigen mindset bepaalt de mate we last hebben van deze stress.

‘Excelleren in leiderschap’

Persoonlijk leiderschap gaat over leidinggeven over je eigen leven, door je eigen kwaliteiten en talenten te benutten. Met bewuste en overwogen keuzes, geef je richting aan je eigen leven en kun jij anderen ook beter leiden.

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken