Wie wij zijn

Al 10 jaar de specialist voor media professionals. Met onze loopbaanontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling brengen wij jouw ontwikkeling in beweging.

Ben je op zoek naar persoonlijke en deskundige hulp en advies bij jouw ontwikkeling? Naast individuele begeleiding worden we vaak gevraagd om teams te ondersteunen bij hun groei. Media Movers is als enige bureau in Nederland gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling van mediaprofessionals. Van administratief medewerker tot sales- en marketing, van journalist en grafisch medewerker tot leidinggevende. We begeleiden voor en achter de camera.

Met onze achtergrond in de media begrijpen we wat je doet. We hebben onder andere ervaring met thema’s rondom werkdruk, stressmanagement en zelfvertrouwen. Omdat wij ons voortdurend blijven bijscholen, is onze begeleiding up-to-date. Niet in een groep, maar één-op-één gaan we met je aan de slag. We zijn er voor je als het even tegenzit en vieren successen met je mee.

Ik wil graag terug gebeld worden

Ons team

Tom Klinker
Tom KlinkerDirecteur en Coach
Als (team)coach en trainer begeleid ik mediaprofessionals met diverse vraagstukken. Mijn expertise ligt op persoonlijke ontwikkeling en team-uitdagingen. Samen werken we naar resultaat toe, waar jij of jouw team verder mee kan.
Meer over Tom
Jolan Douwes
Jolan DouwesLoopbaancoach
‘Powered by Jolan’, schreef iemand die een nieuwe baan had veroverd. Van mijn kandidaten hoor ik dat ik ze vooruit help met prikkelende vragen en mijn kennis van de arbeidsmarkt, LinkedIn en jobmarketing. Ik ben ook journalist, gespecialiseerd in het thema werk. Mijn expertise en netwerk zet ik graag voor je in.
Meer over Jolan
Map Oberndorff
Map OberndorffCoach
Ben je vastgelopen in je werk of weet je niet welke volgende loopbaanstap je wilt zetten? Vind je het lastig om grenzen aan te geven of heb je faalangst? Dit zijn voorbeelden van vragen waarvoor je bij mij terecht kunt. Ieder traject is maatwerk en samen bekijken we welke aanpak het best bij jou aansluit.
Meer over Map
Wendy Riksen
Wendy RiksenCoach
Ik vind het heerlijk om samen te lachen om de ‘rare’ gewoontes die we uiteindelijk allemaal hebben en dan uit te pluizen hoe je die het beste kunt ombuigen zonder je ware ‘ik’ te verliezen. Ik weet een ontspannen sfeer neer te zetten waarin een ieder zich veilig voelt en zijn/haar verhaal te vertellen.
Meer over Wendy
Lars Timmermans
Lars TimmermansOndernemerscoach
Ik voel mij qua begeleiding en coaching vooral thuis bij mensen die hun weg zoeken in het ondernemerschap. Vanaf iemands eerste gedachte tot al een volwaardig idee of bestaande onderneming. In totaal heb ik nu ruim 150 startende en ervaren ondernemers begeleid.
Meer over Lars
Jannemarie den Toom
Jannemarie den ToomCoach
Heb je het verlangen om meer impact te hebben met je bedrijf, meer klanten te hebben? Je kunt altijd met mij in gesprek hierover. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring om ondernemers en professionals te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.
Meer over Tom

Flexibele schil

We werken vooral met het kernteam om je te ondersteunen. Expertise of coaches die andere ervaringen hebben of op specifieke rollen binnen een media organisatie zitten in onze flexibele schil. In verband met hun baan is het niet mogelijk om ze te profileren op onze site. We zoeken altijd de best passende coach bij jouw vraag.

De zogenaamde klik is bij ons het allerbelangrijkste.

Ik wil graag met een coach kennismaken

De geschiedenis van Media Movers

Media Movers bestaat inmiddels al weer 10 jaar. Tijd om eens in kaart te brengen wat er allemaal is gebeurd.

loading
 • 01/04/2010

  Oprichting Media Movers

  Oprichting Media Movers

  april 1, 2010
  Oprichting Media Movers

  Lars Timmermans richt Media Movers op. Het enige loopbaanbureau wat zich specifiek richt op media professionals.

 • 01/09/2010

  Grote outplacement trajecten

  Grote outplacement trajecten

  september 1, 2010
  Grote outplacement trajecten

  Meer dan 50+ trajecten komen binnen bij Media Movers. We worden opgenomen in diverse preferred suppliers.

 • 01/07/2011

  Eerste uitbreiding met freelance-coaches

  Eerste uitbreiding met freelance-coaches

  juli 1, 2011

  We groeien en we binden onze eerste freelance-coaches aan Media Movers.

 • 01/09/2011

  Introductie Persoonlijke arbeidsmarktanalyses

  Introductie Persoonlijke arbeidsmarktanalyses

  september 1, 2011
  Introductie Persoonlijke arbeidsmarktanalyses

  We introduceren een nieuwe dienst.

 • 01/11/2012

  227Media medeaandeelhouder geworden

  227Media medeaandeelhouder geworden

  november 1, 2012

  We zijn gaan samen werken met een groot werving en selectie bureau. Inmiddels is het een organisatie met 3 entiteiten.

 • 01/06/2015

  Eigen kantoor in Hilversum

  Eigen kantoor in Hilversum

  juni 1, 2015

  We hebben een eigen kantoor in Hilversum geopend.

 • 05/10/2015

  Dienst LoopbaanAPK geïntroduceerd

  Dienst LoopbaanAPK geïntroduceerd

  oktober 5, 2015

  LoopbaanAPK als dienst in de markt geïntroduceerd. Uniek om met een diepte interview het traject te starten.

 • 01/04/2020

  Overname door Tom Klinker

  Overname door Tom Klinker

  april 1, 2020
  Overname door Tom Klinker

  Midden in de coronacrisis werd ik directeur van Media Movers. Een spannende stap, die aangeeft dat ik alle vertrouwen heb in dit dynamisch loopbaanbureau.  Van oprichter Lars Timmermans nam ik het over, omdat hij een nieuwe richting in sloeg (de wereld van de glasvezels) en ik toe was aan een nieuwe uitdaging.

  Freelance ben ik als coach en trainer nog steeds betrokken bij Academycoaching in Utrecht. Met een compagnon heb ik dit bureau in 2009 opgericht. Ik heb me daar gespecialiseerd in de begeleiding van hoogopgeleide young professionals. Een aantal van hen werkt in de media. Issues als balans werk/privé, werkdruk, hoge verwachtingen en omgaan met tegenslagen komen bij young professionals vaak terug. Bij de School voor Coaching heb ik diverse individuele coach- en teamcoach-opleidingen afgerond.

 • 20/05/2020

  Nieuwe huisstijl

  Nieuwe huisstijl

  mei 20, 2020
  Nieuwe huisstijl

  Na de overname is er een nieuwe huisstijl gekomen. We hebben ook de pay-off veranderd. We brengen beweging binnen de Media. Het beeldmerk is aangepast en heeft een dynamische en frisse look gekregen. Wanneer je snel kijkt en met een beetje fantasie kan je de naam van de eigenaar er in ontdekken ‘Tom’.

   

Meer over de geschiedenis

Inschrijven M-zine

Ja, ik wil geïnspireerd worden en met mijn ontwikkeling bezig blijven. En ik wil graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Media Movers. Schrijf je dan nu in voor het M-zine wat elk kwartaal uit komt.


Ik sta je graag te woord.
Of download voor meer informatie onze brochure.

Download PDF

Naar welk mail adres mag de brochure

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn mailadres voor het versturen van de brochure.

Ik wil ook graag eens in de drie maanden de M-zine ontvangen.