Teamcoaching

Om teams te ontwikkelen bieden we op maat team- ontwikkeltrajecten aan. We interveniëren ook tijdens huidige al bestaande overleggen. En we faciliteren intervisiebijeenkomsten.

Rolduidelijkheid

Teamsfeer, rolduidelijkheid, steun van collega’s en leidinggevenden zijn aspecten die bijdragen aan het werkgeluk van een medewerker. Teamcoaching betreft een groep medewerkers die met elkaar een gezamenlijk doel hebben en als team willen groeien.

Teameffectiviteit

Het verhogen van teameffectiviteit is een enorme energiebron die bevlogenheid stimuleert en de productiviteit bevorderd. Uiteraard komen hier de individuele teamleden aan bod, de onderlinge communicatie, interactie en het uiteindelijke teamdoel.

Verschillende vormen van teamontwikkeling

In een groep leren en ontwikkelen een speerpunt maken verhoogt werkgeluk en productiviteit.

Intervisie

Praten medewerkers door elkaar heen tijdens de vergadering? Maken ze weinig gebruik van elkaars kennis en ervaring? Heb je het gevoel dat de bijeenkomsten effectiever kunnen?

Teamcoaching

Bij een teamcoachtraject op maat beginnen we altijd met een vrijblijvende  kennis-making. We luisteren kritisch naar de wens om het team optimaler te laten functioneren. We stellen vragen en kijken waar we kunnen ondersteunen.

Overleg abonnement

Heb je al regelmatig overleggen met elkaar? Heb je het gevoel dat die effectiever en productiever kunnen? Laat je bijsturen terwijl je met elkaar vergadert en evalueer achteraf met elkaar. Overleggen worden zo beter benut en dat bevordert het werkplezier.

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken