Contactgegevens

Media Movers is een landelijk opererende organisatie. We werken face-to-face en/of online in overleg met onze kandidaat.

Telefoonnummer

085-3037865

Download onze brochure

Download PDF

Naar welk mail adres mag de brochure

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn mailadres voor het versturen van de brochure.

Ik wil ook graag eens in de drie maanden de M-zine ontvangen.

f.a.q.

Regelmatig krijgen we vragen over verschillende onderwerpen

We hebben geprobeerd om de meest gestelde vragen hier uit te werken. Mocht je toch behoefte hebben om even te overleggen dan kan dat altijd! Stuur dan even een mailtje info@media-movers.nl of vul het contactformulier in. Bellen kan natuurlijk ook naar nummer: 085-3037865

Pakken jullie ook 2e spoor trajecten op?

Nee, een begeleiding bij een 2e spoor traject komen veel wettelijke regels en juridische verantwoordelijkheden. Wij denken dat andere partijen hier beter in zijn. Wanneer iemand niet ziek uit dienst moet spreken we van outplacement en hierin kunnen wij wel onze ondersteuning bieden.

Wij zijn geen mediabedrijf. Kunnen wij wel bij jullie terecht?

Natuurlijk, dat wil zeggen we kijken eerst met elkaar of wij als Media Movers een toegevoegde waarde kunnen leveren. Wanneer we hier samen voluit ja op kunnen zeggen dan gaan we graag met jullie aan de slag.  

Bieden jullie ook talentprogramma’s?

Ja, Wij kunnen na het bespreken van de wensen en eisen een programma opstellen die past bij de strategie van de organisatie en de behoefte van de talenten. We gaan graag in gesprek.

We hebben medewerkers met een burn-out. Kunnen jullie die begeleiden naar herstel?

Nee, we zijn geen organisatie die begeleidt naar herstel. Wel kunnen we samen kijken naar verwijzingen of andere mogelijkheden van begeleiding. Media movers heeft coaches die trainingen hebben gevolgd op het gebied van stressinterventie en burn-out.