Outplacement

Wij bieden zowel van ‘werk naar werk‘ als ‘werk naar ondernemerschap‘ trajecten

Onze begeleiding van werk naar werk is maatwerk en gebaseerd op vertrouwen. De klik tussen jou en de coach vinden wij heel belangrijk. Het gaat tenslotte over een belangrijke stap in je leven.

Samen gaan jullie uitzoeken waar jij het meest tot je recht komt en hoe je daar op een slimme manier terechtkomt. We onderzoeken niet alleen wat je talenten en drijfveren zijn, we kijken ook hoe je je het sterkst kunt profileren. In een vroeg stadium kunnen we netwerkgesprekken voor je organiseren in overleg met jou. Sollicitatiebrieven schrijven, je cv op orde brengen, gesprekken voeren, wij helpen je erbij.

De inhoud van elke fase bepaal je samen met je coach. Op deze manier waarborg je samen je doel en houd je focus op je mogelijkheden. We houden ook tussen de afspraken door contact tijdens het traject. Samen proberen we snel zicht te krijgen op een nieuwe stap in je loopbaan.

We werken niet met groepen of online-klassen, maar bieden persoonlijke aandacht. Onze ervaring is dat dat het best werkt.

Ik wil graag terug gebeld worden

Van werk naar werk

Media Movers gelooft in een modulaire aanpak, wat wil zeggen dat we tijdens de vrijblijvende kennismaking kijken welk pakket het beste bij je past. Jouw wensen en behoeften zijn leidend in het samenstellen van het traject.

We stimuleren ontwikkeling door coaching maar ook door vakinhoudelijke opleidingen en cursussen. We denken met je mee hoe je jouw budget het best kunt besteden. We kennen veel verschillende opleidingen en cursussen waardoor we jou daarin goed kunnen adviseren.

Na de vrijblijvende kennismaking creëren we samen het beste pakket.

Van werk naar ondernemerschap

Je loopt wellicht al lange tijd met het idee rond om voor jezelf te beginnen. Maar hoe?  En waar begin je? Je hebt een goed idee, maar heb je ook de kennis, het netwerk het geld en de capaciteiten om je eigen zaak te starten? Waar moet je vervolgens op letten?

Nu is de kans om dit te onderzoeken!

Ervaren coaches bij Media Movers helpen je onderzoeken of ondernemerschap iets voor je kan zijn. Omdat zij zelf al een aantal jaar  succesvol ondernemen, kunnen ze je behoeden voor beginnersfouten. Ben jij op zoek naar een gedegen traject om als zelfstandig ondernemer verder te gaan, laat het ons dan weten.

Bij ons bestaat een traject altijd uit drie fasen. Eerste onderzoeken we je capaciteiten en valkuilen als ondernemer, bijvoorbeeld met verschillende testen. In fase 2 zorgen we voor uitwerking van een businesscase en in fase 3 bekijken we de uitvoerende kant van ondernemerschap waarbij je kan denken aan marketing, acquisitie, een netwerk opbouwen en financiën enz. Ons streven is dat je snel de eerste facturerende klant binnen haalt.

Extra's

Vacatureszoeksysteem

Exclusief vacaturezoeksysteem. Inclusief testen voor een nog betere oriëntatie

Jobport

Jobport is een vacature- en loopbaanportaal met informatie over functies, beroepen (met video’s), opleidingen passend bij functies, online-testen én (bijna) alle vacatures van Nederland.

Online testen

We werken met diverse verschillende testen voor jouw vraag.

Testcentrum

We maken gebruik van de testen die aangeboden worden door testingtalents . Deze testen worden bijgehouden en passen perfect bij het beantwoorden van loopbaan vragen.

Hybride begeleiding

We combineren online en offline begeleiding in een ideale mix

Mix van online en offline

We kijken naar de mogelijkheden om de inzet van de coachsessies zo effectief mogelijk te laten verlopen. Een ideale mix tussen op afstand en face to face begeleiding wordt samen met jou bepaald.

Vul hier het contactformulier in

Ik sta je graag te woord.
Of download voor meer informatie onze brochure.

Download PDF

Naar welk mail adres mag de brochure

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn mailadres voor het versturen van de brochure.

Ik wil ook graag eens in de drie maanden de M-zine ontvangen.