Outplacement

Samen met je coach gaan jullie uitzoeken waar jij het meest tot je recht komt en hoe je daar op een slimme manier komt. We onderzoeken niet alleen wat je talenten en drijfveren zijn, we kijken ook hoe jij je het sterkst kunt profileren.

van Werk naar Werk

Onze begeleiding van werk naar werk is maatwerk en gebaseerd op vertrouwen. Samen me je coach gaan jullie uitzoeken waar jij het meest tot je recht komt en hoe je daar op een slimme manier terechtkomt. We onderzoeken niet alleen wat je talenten en drijfveren zijn, we kijken ook hoe je je het sterkst kunt profileren. In een vroeg stadium kunnen we netwerkgesprekken voor je organiseren in overleg met jou. Sollicitatiebrieven schrijven, je cv op orde brengen, gesprekken voeren, wij helpen je erbij.

van Werk naar ondernemer

Je loopt wellicht al lange tijd met het idee rond om voor jezelf te beginnen. Maar hoe? En waar begin je? Je hebt een goed idee, maar heb je ook de kennis, het netwerk het geld en de capaciteiten om je eigen zaak te starten? Waar moet je vervolgens op letten? Nu is de kans om dit te onderzoeken!

Kennismaking

Intake, doelen vaststellen en afstemmen plan van aanpak

Diepte-interview

Door middel van een diepte-interview brengen we je kernkwaliteiten, werkervaring, vrijetijdsbesteding en eigen doelen, wensen en ambities in kaart.

Coachgesprekken

Bij coachgesprekken kun je denken aan het inventariseren van je wensen en mogelijkheden, het verbeteren van je CV en LinkedIn en het voorbereiden van netwerk- en sollicitatiegesprekken.

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken