Verschillende

Assessments

Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf. 

Galileo Galilei

Scans

Wij bieden assessments en scans aan ter ondersteuning van onze coachtrajecten en trainingen. Ook worden we gevraagd om te ondersteunen bij selectie procedures en hiervoor gebruiken we ook de verschillende assessments.  De scans kunnen individuen helpen hun ware potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. We gebruiken verschillende scans. 

Een persoonlijkheidstest helpt bij het begrijpen van iemands gedrag, voorkeuren en karaktereigenschappen, richt een drijfverentest zich meer op wat iemand drijft en motiveert. Door beide tests te combineren biedt dit een breder en dieper inzicht in het individu. 

We kijken altijd naar het doel van de opdracht en kiezen daarna de best passende scan of scans. 

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

of Hulp nodig bij kiezen van de scan?

Neem dan contact op via het contactformulier hieronder. Direct even overleggen over de opties kan ook via 085-3037865. Je kan dan meteen verder. We reageren altijd zo snel mogelijk op de mail of contactformulieren. Binnen 48uur heb je altijd een reactie. 

Populaire scans

Kerntyperingtest

Disc-scan

Insights – profiel

Loopbaanscan

Managementtest

De verschillende scans

Kerntyperingstest

Kernachtige typering van persoonlijkheid in termen van sterke kanten, valkuilen en kansen en bedreigingen van specifieke werkomgevingen. Breed inzetbaar vanaf mbo niveau en hoger voor persoonlijkheidsbepaling voor alle doeleinden.

Disc-scan

Het DISC model bestaat uit vier factoren: D (Dominance), I (Influence), S (Steadiness) en C (Compliance). In het rapport wordt een procentuele weergave gegeven van de scores op de vier factoren. Daarbij wordt een DISC profiel weergegeven. Deze DISC profielen zijn: De Presteerder, De Coach, De Beoordelaar, De Adviseur, De Creatieveling, De Individualist, De Inspirator, De Onderzoeker, De Objectieve denker, De Perfectionist, De Motivator, De Deskundige, De Enthousiast, De Resultaatgerichte en De Specialist.

Insights-profiel

De kleurentaal is gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Gustav Jung. De Zwitserse psycholoog en psychiater introduceerde het concept van psychologische voorkeuren. Insights koppelt die voorkeuren aan 4 kleuren. Ze geven je op een aansprekende manier inzicht in je eigen reacties en gedrag en helpen je om te begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien.

Loopbaanscan

Deze test biedt inzicht in: ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat kan ik?’. Het doel van de test is bewustzijn creëren over kwaliteiten en mogelijkheden. De test is geschikt voor ontwikkeling, loopbaanadvies, mobiliteit, re-integratie en outplacement.

Managementtest

Managementstijl en kwaliteiten bepaling op de Big Five factoren en een empirische schaal voor kenmerken van managers voor assessment-, loopbaan- en selectiedoeleinden.

Algemene intelligentie

Deze test meet de intelligentie van een kandidaat. Via 3 subtesten behandelt de test alle onderdelen van intelligentie (cijfers, figuren en woorden). Je kunt de test inzetten bij selectie- en adviessituaties.

Arbeidsmarktanalyse

De Arbeidsmarktanalyse geeft inzicht in de mogelijkheden van je kandidaat op de arbeidsmarkt en zijn of haar visie hierop. De scan is geschikt voor alle doelgroepen, waaronder werkzoekenden, werkenden en ondernemers. Je kandidaat krijgt onder andere:

  • Inzicht in de eigen visie op zijn/haar loopbaan.
  • Inzicht in de eigen visie op zijn/haar onderneming (als de kandidaat zzp’er of ondernemer is).
  • Uitgebreide informatie over zijn/haar huidige functiegroep.
  • Uitgebreide informatie over functiegroepen die hij of zij wil onderzoeken.
  • Praktische handvatten om met de resultaten van het rapport aan de slag te gaan.
360 graden competentietest

Bepaling van de zelfbeoordeling van een respondent en feedbackgevers (vooraf te selecteren collega’s, medewerkers, kennissen) op 16 fundamentele competenties.

Groepsrollen test

De test bepaalt je voorkeur voor de negen groepsrollen die men onderscheidt. De negen rollen zijn de Bedrijfsman, Brononderzoeker, Plant, Monitor, Vormer, Voorzitter, Zorgdrager, Groepswerker en de Specialist.

Work

Kom met ons in

Contact

Lopende of afgeronde projecten