Loopbaancoaching

Na de kennismaking maken we een passend traject zodat je doelen worden gehaald.

Media Movers combineert een ruime werkervaring in en buiten de mediasector met ervaring in outplacement, loopbaancoaching en begeleiding bij het starten van een eigen onderneming. Daarnaast is onze aanpak zowel innovatief door het gebruik van social media en online coaching, als zeer persoonlijk. Outplacement is immers maatwerk. De persoonlijke klik tussen jou en de coach is voor ons essentieel. We gaan de diepte in, maar we zijn ook pragmatisch. Het doel is werk waarin jij weer verder kunt.

Ook doen we er alles aan om je in contact te brengen met mensen die nuttig zijn voor je loopbaan. We zetten ons netwerk optimaal voor je in en helpen je jouw netwerk uit te breiden. Onze ervaring is dat deze gesprekken inzichten, tips, informatie en zelfs werk opleveren.

Terugbellen

Ik heb een vraag

We bellen je vaak binnen 24uur terug. 

Met welke vragen kan ik terecht bij een loopbaantraject?

Instroom

Wil je voorkomen dat je in je valkuilen trapt bij een nieuwe werkgever? Sta stevig in je schoenen en laat je begeleiden om je volledige potentie te benutten. 

Doorstroom

Heb je de behoefte om te ontwikkelen. Wij kunnen je ondersteunen in diverse thema’s. Denk aan: persoonlijk leiderschap, communicatie, feedback, leiding geven en capaciteiten scans

Uitstroom

Wanneer je zelf of verplicht uit stroomt helpen wij je graag met het vinden van een nieuwe uitdaging. Dit kan via outplacement of een op maat loopbaantraject.  

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken