Harmke Schaart

Ik ben direct en doortastend en goed op de hoogte van wat ertoe doet in (loopbaan)coaching.

Door mijn levenservaring is niets menselijks mij vreemd. Met wijsheid, gevoel voor humor en concrete acties ga ik graag met jou aan de slag.

Bijna 30 jaar heb ik leidinggevende ervaring in de televisiewereld. Ik heb programma’s opgezet, teams samengesteld en van programma’s samen een succes gemaakt. In die tijd heb ik verschillende coach- en managementtrainingen gevolgd. Gedurende al die jaren heb ik veel mensen begeleid en gecoacht, kansen gegeven en tot grotere hoogtes gebracht.

Plotseling kreeg ik de diagnose borstkanker. Na een enerverende tijd met chemo, operatie en bestraling, werd ik gelukkig ook weer beter. Ondertussen hield mijn contract op en had ik het gevoel dat ik aan de kant werd gezet. Na een periode van herstel en rust besloot ik om niet bij de pakken neer te gaan zitten. Van het begeleiden van mensen zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen, krijg ik energie. Daarom maakte ik de keuze om een loopbaancoach-opleiding te gaan volgen en die breng ik met veel enthousiasme in de praktijk. Met de meest uiteenlopende loopbaan- en levensvragen kun je bij mij terecht. 

Vraag een gratis kennismaking aan

Wat anderen zeggen

Na een onverwacht ontslag kwam ik in aanraking met Harmke Schaart, ze wist heel goed te luisteren naar mijn vraag en door een aantal assessments en goede gesprekken liet ze mij inzien welke mogelijkheden er voor mij openstonden. 

Het coaching traject verdeeld over een periode van 2 maanden gaf mij net die ruggensteun die ik op dat moment nodig had. 

Kortom ik kan iedereen die een andere baan zoekt, Harmke Schaart van harte aanbevelen. 

Annemiek

Het loopbaantraject met Harmke heeft mij veel heldere inzichten gegeven! Door de juiste vragen heb ik inzichtelijk gekregen wie ik persoonlijk ben en wat mijn kwaliteiten zijn. Dit heeft mij nieuwe energie en overtuiging opgeleverd. Ik zie Harmke niet alleen als loopbaancoach, maar ook als levenscoach. Dit komt door haar persoonlijke aanpak en het vertrouwen wat ze geeft.

Nick

“Fijne en nuttige loopbaancoaching! Harmke is doortastend en komt met concrete aandachtspunten. Ik vond het fijn om tijdens de coaching onbezwaard over mezelf te kunnen praten. Daardoor kun je dingen voor jezelf helder krijgen. Harmke helpt vervolgens met het splitsen van grotere doelen naar kleinere haalbare acties. Daarnaast vormt de coaching echt een stok achter de deur om daadwerkelijk aan je doelen te werken.

Anne

Achtergrond

2021 Coach & Adviseur: zelfstandig
2020 ICM: Loopbaancoachopleiding
2015- 2019  KRO-NCRV: Eindredacteur               
2014- 2015  Talpa: Hoofdredacteur                 
2009- 2014  ContentDivision: Hoofd Televisie
2008- 2009  Palazzina: Uitvoerend Producent
2006- 2007  SkyhighTV: Uitvoerend Producent
2003- 2006  Medical Multi Media: Uitvoerend Producent                             
1989 -2003  John de Mol Producties: Eindredacteur en Uitvoerend Producent
1988-1989  ID-tv: Redacteur

Ik wil graag een kennismaking plannen