LoopbaanAPK

De dienst maken we op maat zodat de inhoud van het traject voldoet aan jouw behoefte.

In totaal zitten er acht begeleidingsuren in dit traject. Deze sessies verschillen van 30 min online tot 1,5 uur fysiek. Afhankelijk van jouw wens stemt de coach dit met je af. Zo ontstaat er een zo groot mogelijke toegevoegde waarde voor jou. 

Je start altijd met een vrijblijvende kennismaking. De klik is het belangrijkst! Als je twijfelt, kun je altijd een kennismakingsgesprek aanvragen met een andere coach van ons. 

Tijdens de kennismaking bekijkt de coach hoe het traject het best ingericht kan worden. Wanneer je gevoel goed is en de coachvraag is helder, start je met het traject.

Terugbellen

Ik heb een vraag

We reageren zo snel mogelijk, liefst binnen 24 uur

Met welke vragen kan ik terecht bij een loopbaanAPK?

Loopbaanvragen

Wil je graag kijken of je functie nog bij je past? Wil je misschien doorgroeien of zoek je iets in een andere branche? Dit traject kan je verder helpen.

Persoonlijke ontwikkeling

Wanneer je zelf merkt dat je ergens in belemmerd wordt dan is dit traject geschikt. Denk aan de volgende thema’s: zelfvertrouwen, balans werk/privé, assertiviteit, grenzen aangeven en communiceren. 

Professionele ontwikkeling

De ontwikkeling van wie je bent als professional heeft vooral te maken met de te ontwikkelen competenties. Heb je leidinggevende ambities, beter worden in feedback geven of communiceren in een machtsverhouding dan past dit traject bij jou. 

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken