Loopbaanontwikkeling

Onze loopbaan begeleiding kenmerkt zich door de vele praktische diensten die we inzetten. En elke coach die we inzetten voor loopbaanbegeleiding heeft zelf een achtergrond in de media. Dit geeft een enorme meerwaarde in de gesproken taal, het weten hoe het er aan toe gaat en het netwerk wat is opgebouwd. Op deze manier kunnen de coaches alle kandidaten ontzetten goed helpen. Met daarbij de kennis van de markt en de juiste tools die we kunnen inzetten ondersteunen we alle kandidaten naar een nieuwe uitdaging.

Dit kan betekenen dat de kandidaat doorstroomt en zich ontwikkeld binnen de organisatie maar ook kan de focus liggen op uitstromen. Bij uitstromen bieden we van werk-naar-werk trajecten aan en van werk-naar-ondernemerschap. Ben je opzoek naar een kort traject of wil je weten waar je staat? Kijk dan ook even naar onze Arbeidsmarktanalyse en de LoopbaanAPK.

We werken altijd op maat en kijken naar wat het beste past voor jouw loopbaanontwikkeling. Wil je precies weten wat we voor jou kunnen betekenen neem dan even contact met ons op. Je kan altijd bellen via: 06-14796576 of mailen naar info@media-movers.nl.

Het contactformulier hiernaast maakt het nog makkelijker. Wij horen graag van je.

Vragen?

  Loopbaandiensten

  Van werk naar werk

  Boventallig geworden bij je huidige werkgever? En moet je ineens nadenken over wat je wilt, wat je kunt en hoe je tegenwoordig een nieuwe baan kunt vinden? Met de loopbaanbegeleiding van Media-movers ga je een traject in waarbij we je helpen om deze vragen te beantwoorden.

  Focus op een nieuwe stap

  Wij weten bij Media Movers als geen ander waar jij als mediaprofessional staat. Wat je huidige kansen zijn binnen de mediasector en wellicht nog belangrijker: je kansen erbuiten. Wij begeleiden 90{5ac0af2d2e8f0cddad65444ac4e12a525b84dcc6cd5838f72c5963fd7143d5d1} van onze mensen van werk naar werk!

  Lees meer over van werk-naar-werk

  Van werk naar ondernemerschap

  Wil je gaan freelancen of voor jezelf beginnen? Hoe begin je en wat moet je allemaal regelen?

  Focus op zelfstandigheid

  Met onze ervaren businesscoaches begeleiden wij je vanaf de allereerste stap tot aan je eerste factuur.

  Lees meer over van werk-naar-ondernemerschap

  Arbeidsmarktanalyse

  Wil je weten wat jouw kwaliteiten zijn en waar jouw kracht en kansen liggen op de huidige arbeidsmarkt? In onze arbeidsmarktanalyse gaan we samen kijken hoe jij het best in jouw kracht staat.

  Wat zijn jouw kwaliteiten?

  De persoonlijke arbeidsmarktanalyse geeft een zeer uitgebreide persoonlijke analyse. Met de arbeidsmarktanalyse van Mediamovers kan iemand dichtbij zichzelf, zijn/haar talent en kracht (her)ontdekken waardoor deze analyse vaak een basis vormt of aanzet is voor nieuwe toekomstige stappen.

  Lees meer over de Arbeidsmarktanalyse

  LoopbaanAPK

  Geeft je werk je nog voldoening of wil je eigenlijk wel eens wat anders? Doorloop onze Loopbaan APK en neem de regie over je loopbaan weer zelf in handen.

  Pak regie op je loopbaan

  De loopbaan-APK is een kort en krachtig loopbaantraject dat je nieuwe inzichten én praktische tips kan geven.

  Lees meer over de LoopbaanAPK