Media Movers heeft een ruime ervaring in loopbaancoaching

Altijd op maat

Stel jezelf van tijd tot tijd de vraag waar je staat in je loopbaan en hoe je verder wilt. Wij kunnen je helpen om daar helderheid in te krijgen en de nodige stappen te zetten. Deze trajecten zijn vaak kort en intensief, toegespitst op jouw loopbaanvraag. Zo nodig passen we ons aanbod aan, zodat jij er het optimale uit kunt halen.

We geloven in de ontwikkeling van je loopbaan door zelf regie te pakken en in beweging te komen. Jezelf de vraag stellen waar je staat en waar je naar toe wilt is gezond.

Die vraag houdt je scherp en zorgt ervoor dat je ‘wakker’ blijft in de keuzes die je maakt. Wij bieden jou de dienst aan die zorgt voor die alertheid. Deze trajecten zijn vaak kort en intensief.

De dienst maken we op maat zodat de inhoud van het traject voldoet aan jouw behoefte.

Wat we graag voor je doen

Loopbaancoaching is mogelijk in verschillende trajecten

LoopbaanAPK

Dit traject past binnen de Omroep CAO. Je krijgt acht uur lang begeleiding (inclusief voorbereiding van de coach) waar een vrijblijvende kennismaking aan vooraf gaat.

Loopbaanoriëntatie

De aanpak is persoonlijk, grondig en doeltreffend en bestaat uit één diepte-interview dat tussen de twee en vier uur duurt.

‘Op maat’

Tijdens de kennismaking bespreken we jouw wensen en behoeften in een loopbaantraject. We stemmen onze aanpak hierop af en creëren zo een traject dat perfect bij jou past. 

Waarom Media Movers

Groot netwerk binnen de media en relevante bedrijven daarbuiten

Intensieve begeleiding van werk naar werk of ondernemerschap

Netwerkgesprekken op maat. Met iedereen in gesprek komen

Alle coaches kennen de media van binnenuit

We helpen bij tegenslagen en vieren je successen

Onafhankelijk, vertrouwelijk en integer.

Onze loopbaancoaches

Onze loopbaancoaches zijn professionals die in de media werkzaam zijn of zijn geweest. Zij kennen als geen ander de media van binnenuit. 

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken