Map Oberndorff

Kandidaten geven aan dat ik een veilige sfeer weet te creëren, waarbij zij zich open durven te stellen.

Mede dankzij mijn jarenlange journalistieke ervaring ben ik een aandachtige en inlevende luisteraar die goed kan doorvragen en tot de kern komt.

Ben je vastgelopen in je werk of weet je niet welke volgende loopbaanstap je wilt zetten? Vind je het lastig om grenzen aan te geven of heb je faalangst? Dit zijn voorbeelden van vragen waarvoor je bij mij terecht kunt. Ieder traject is maatwerk en samen bekijken we welke aanpak het best bij jou aansluit. Ik maak vaak gebruik van biografische oefeningen waarmee je een goed zicht krijgt op je drijfveren, talenten, interesses, maar ook je valkuilen en eventuele blokkades.

 Ik kan luisteren en doorvragen, aanmoedigen en een spiegel voorhouden.

Vraag een gratis kennismaking aan

Wat anderen zeggen

Map is een fijne coach die mij als journalist goed heeft geholpen om antwoord te vinden op mijn loopbaanvraag. Ze werkt met een aantal leuke oefeningen (‘wat deed je het liefst als klein kind?’ was mijn favoriet) die je bewustmaken van je patronen en voorkeuren. En tegelijkertijd weet ze los van de ‘vaste’ oefeningen slimme vragen te stellen – ze is duidelijk zelf ook journalist.’

Eva

Map is een prettige coach, die mij met zachte maar zekere hand door het loopbaancoachingstraject heeft geleid. Door middel van schijnbaar eenvoudige, maar doeltreffende en soms confronterende oefeningen wordt duidelijk waar je staat op dit moment, en vooral: hoe je kunt komen waar je wilt komen. Ik heb veel van Map geleerd!

Gabriëlle

Map is niet alleen een kundige coach, ze heeft ook een natuurlijke hartelijkheid, straalt rust uit én ze werkt op een prettige manier intuïtief. Met dat laatste bedoel ik dat ze geen standaardprogramma’s uit de kast trekt, maar goed luistert en dan op zoek gaat naar een maatwerkaanpak. Van harte aanbevolen, deze coach.

Tanja

Achtergrond

Standplaats: Utrecht

CV

2019-nu: Loopbaanadviseur MediaMovers en SheConsult
2018 – nu: Freelance journalist bij Het Financieele Dagblad
2008-2017: Journalist Vrij Nederland
2007-2008: Journalist De Volkskrant
2002-2006: Senior beleidsmedewerker FIOD 1999-2001: Management trainee ORMIT)

Opleidingen en trainingen

Stress & Burnout coaching bij CSR Centrum Post-HBO registeropleiding tot loopbaancoach bij Annet Brinkhuis Opleidingen Master Journalistiek & Media aan de Uva Propedeuse en doctoraal Economie aan de VU

Ik wil graag een kennismaking plannen