Michiel Hartzuiker

Alles is altijd in verandering, en elke verandering biedt een nieuwe mogelijkheid.

Mijn aanpak is pragmatisch en doelgericht.

 Als je bij mij komt sta je op een hoek in je leven, en je weet misschien niet wat er is als je afslaat. Dat onderzoeken we samen. Als je je doel hebt bepaald kijken we met gebruikmaking van de meest voorkomende technieken en modellen hoe je dat kan bereiken. We kunnen afspreken in mijn praktijk, maar als dat past kunnen we ook een wandeling maken. Wandelen geeft ruimte en zet je geest in beweging.

Wandelen, nadenken en praten gaan goed samen. Samen kijken we in welke omgeving dat doen: een park of bos in de buurt, maar ook het strand is een optie. Verder kunnen we natuurlijk een online sessie plannen. Ik sta met beide benen op de grond en houd van humor en gezond verstand.

Als je behoefte hebt aan een nuchtere aanpak, neem dan contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek. Je kunt bij mij terecht voor coachingstrajecten in het Nederlands en Engels.”

Vraag een gratis kennismaking aan

Wat anderen zeggen

Tijdens de sessies heeft Michiel mij het gevoel gegeven dat ik hem volledig kon vertrouwen. Dit heeft ertoe geleid dat ik het achterste van mijn tong heb kunnen durven en mogen laten zien. Michiel was er niet voor zichzelf; hij was er volledig voor mij.”

Dave

Wat ik opvallend vind is dat Michiel mij (door veelvuldig te spiegelen en vragen te stellen) ervan heeft weten te overtuigen dat ik vaker naar mijn gevoel mag en kan luisteren. Of dat daadwerkelijk gaat gebeuren, daar ben ik zelf bij. Ik heb meer vertrouwen gekregen dit vaker te doen.”

Particulier

“Voor zover ik een heel duidelijk doel had, is het traject heel waardevol geweest. Het heeft me een nieuwe richting gegeven die ervoor heeft gezorgd dat mijn loopbaan een mooie wending gaat krijgen. Ook is een “probleem” aan het licht gekomen dat eerst niet zo helder was. Heel bijzonder dat ik dit bereikt heb terwijl ik dit van tevoren niet eens verwacht had.” 

Eva

Ik wil graag een kennismaking plannen