Vergroot je zelfsturend vermogen en pak de regie over je leven.

Het is heel gezond om regelmatig te reflecteren met een coach.

Sta je bijna altijd op scherp, ook als je thuis op de bank zit? Vind je het lastig om veel ballen in de lucht te houden, zowel op je werk als thuis? Merk je dat je een kort lontje krijgt omdat je onder druk staat? Gun jezelf een coach die naar je luistert en met je meedenkt. Media Movers biedt korte en langere trajecten die je helpen om weerbaar en veerkrachtig te blijven. Met hen investeer je in je eigen ontwikkeling. Enkele thema’s: eenzaamheid, zelfvertrouwen, stressmanagement, grenzen aangeven, werkdruk, perfectionisme, burn-out preventie, werk/privé balans, communiceren, leidinggeven.

Hoeveel coaching heb je nodig?

We bieden verschillende mogelijkheden aan om je te ontwikkelen. Van eenmalig een goed gesprek tot een jaar traject op maat.

Flitscoaching

Flitscoaching is een kort en intensief (online) gesprek met je coach. Dit gesprek heeft als doel jou verder te helpen. De vragen hoeven niet vanuit een probleem te komen, maar kunnen ook juist vanuit de wens voor ontwikkeling komen.

3x driekwartier

Drie keer spreken we elkaar drie kwartier. We videobellen op de manier die jij het prettigst vindt. Onze coaches luisteren, vragen door, denken mee en geven advies. We sturen je extra informatie en maken een plan met je. Zo helpen we je om jezelf te blijven ontwikkelen. 

Coachtraject

We maken een traject op maat gericht op jouw wensen en doelen. Elk gesprek staat in het teken van jouw ontwikkelvraag. Het traject kan bestaan uit een combinatie van online- en offline sessies.

Onze coaches voor persoonlijke ontwikkeling

Al onze coaches hebben eigen expertises. Op hun persoonlijke pagina zie je wie het best bij je past. Weet je het niet of heb je geen voorkeur, bel dan even voor overleg.

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken