Tom Klinker

Ik ben toegankelijk en creëer een veilige omgeving.

Hoe heftig sommige gesprekken ook kunnen zijn, ik krijg altijd terug dat ik oordeelloos kan luisteren.

Als (team)coach en trainer begeleid ik mediaprofessionals met diverse vraagstukken. Mijn expertise ligt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en team-uitdagingen. Samen werken we naar resultaat toe, waar jij of jouw team verder mee kan. Ik vind het mooi om te ontdekken waar jouw ogen bij gaan twinkelen.

Kandidaten geven aan dat ik snel tot de kern kan komen en met respect op een gelijkwaardige manier confronteer. 

Vraag een gratis kennismaking aan

Wat anderen zeggen

Tom heeft me geholpen om onderscheid te maken tussen processen waar ik geen invloed op heb en processen die ik wel kan controleren. Daardoor kan ik mijn energie beter controleren en steken in zaken waar winst te behalen valt. Ook heb ik geleerd niet te snel een conclusies te verbinden aan gedrag van anderen maar door te vragen naar waarom zij op een bepaalde manier antwoorden of denken. Ik voel me een stuk rustiger en kan weer met nieuwe energie vooruit.

Lisa

Door het coachtraject heb ik meer inzicht in deze patronen gekregen en, wat voor mij het belangrijkste was, hoe hiermee om te gaan en zo andere keuzes te kunnen maken. Het is fijn om hier met iemand van buitenaf over te kunnen praten en te reflecteren, zowel in real life als via face-time of telefonisch, als dit beter uitkwam. Hele fijne begeleiding gehad!

Marloes

Was oprecht onder de indruk van hoe hij mensen sociaal correct inschatte en bleef vissen totdat ze de gevoelens goed benoemden. Zelf kon hij dit ook goed in woorden uitdrukken, was hij didactisch sterk en eerlijk.

Jelle

Achtergrond

Midden in de coronacrisis werd ik directeur van Media Movers. Een spannende stap, die aangeeft dat ik alle vertrouwen heb in dit dynamisch coachbureau.

Ik heb me gespecialiseerd in de begeleiding van hoogopgeleide (young) professionals. Issues als balans werk/privé, werkdruk, hoge verwachtingen en omgaan met tegenslagen komen vaak terug. 

Na mijn marketing studie ben ik me gaan verdiepen in de ontwikkeling van mensen. Door deze interesse ben ik bij de School voor Coaching diverse individuele coach- en teamcoach-opleidingen gaan volgen.

Inmiddels geef ik op MT/Directie niveau advies over de ontwikkeling van medewerkers en het opzetten van bijvoorbeeld academies. 

Ik wil graag een kennismaking plannen