Coach | Trainer | trainingsactrice

Wendy Riksen

 

Ik vind het heerlijk om samen te lachen om de ‘rare’ gewoontes die we uiteindelijk allemaal hebben en dan uit te pluizen hoe je die het beste kunt ombuigen zonder je ware ‘ik’ te verliezen.

Over wendy

Ik wil mijn kennis graag delen met anderen die ook vastlopen in hun werk of moeite hebben met constructief en open communiceren waarin beide partijen zich gelijkwaardig voelen. Met oog voor je eigen belang EN dat van een ander. De uitdagingen en moeilijkheden die ik jarenlang zelf heb kunnen ervaren, neem ik mee in mijn huidige werk als coach, trainer en trainingsacteur.

Door patronen te ontdekken en inzicht te krijgen in het hoe en waarom je iets blijft doen en wat voor effect dat heeft, help ik je met inzicht krijgen in het keuze palet dat je hebt en hoe je dat anders kunt gaan inzetten. 

“Ik weet een ontspannen sfeer neer te zetten waarin een ieder zich veilig voelt”

Als ik als leidinggevende 20 jaar geleden meer zelfkennis en inzichten in mijn gedragspatronen had gehad, dan was mijn carrière pad heel anders gelopen. Ik voelde me soms niet gehoord en gewaardeerd en ging dan nog veel harder werken om dat te bereiken.

Tegelijkertijd ging ik ook mopperen over mijn ongenoegen. Als ik dan nog geen respons kreeg, dan ging ik gewoon weg. Doei! Als ik toen had geweten wat ik nu weet, hoe ik mijn inzet effectiever en efficiënter had kunnen inzetten en ook hoe ik lastige gesprekken had moeten aanpakken, had ik minder conflicten en stress gehad en meer werkgeluk.

Vanuit huis heb ik meegekregen dat als je iets wilt bereiken, je daar hard voor moet werken. Mijn ambitie heeft me altijd gedreven en verder gebracht met de nodige leerzame hobbels. Ik hou wel van dynamiek en verandering.

Hobby’s:

Hardlopen, lezen

In te zetten voor:

Coaching

Leergangen

Workshops

Scans en assessments

Reviews

Wat anderen zeggen

Wendy is een trainer die zich graag verdiept in de materie waardoor ze nog beter aansluit bij de deelnemers. Maar nog mooier vind ik haar oprechtheid en haar kwetsbaarheid. Door af en toe ‘iets’ persoonlijks te vertellen. Kijk je recht in haar hart en dat maakt haar een goede trainer.

Deelnemer

De samenwerking is erg prettig en de professionaliteit wekt veel vertrouwen. De werkwijze is zeer grondig, en met veel humor. Uiteindelijk zorgt Wendy dat je zelf met veel antwoorden kunt komen. Flexibel en doortastend. Raakt de kern.

Coachee

Wendy is to the point en draait er niet eromheen. Waar zit het probleem nu echt en het onderzoek hierna. Wendy probeert naar het diepere probleem te zoeken i.p.v. alleen het oppervlak te raken. Het traject is een zeer persoonlijke rit. Wat mij persoonlijk opviel is dat Wendy vooral mij liet onderzoeken.

Coachee

Work

Kom met ons in

Contact

Lopende of afgeronde projecten